Software op maat

Tijd besparen, geen fouten, meer overzicht en compleet ontzorgd worden. Dat is toch wat iedere ondernemer wil? Met behulp van software op maat behalen wij samen jouw digitale doelen.

Jitso software op maat

Waarom handmatig als automatisch mogelijk is?

Wij stellen vaak de volgende vraag aan onze klanten; “waarom handmatig als automatisch mogelijk is?”. Elke slimme ondernemer wil overbodige handelingen in zijn bedrijf automatiseren. En jij bent ook zo’n slimme ondernemer! Met behulp van (web) apps of efficiënte integraties kunnen wij jouw bedrijf verder laten groeien.

software op maat laten maken
jitso maatwerk software - software op maat

Wat is software op maat?

Software op maat, het woord zegt het al. Software op maat is software dat voor u of uw organisatie op maat wordt gemaakt. Dit kan gaan van (web) apps tot aan integraties tussen verschillende systemen. Al deze onderdelen kunnen wij voor jou volledig realiseren (of optimaliseren). 

Deze klanten gingen jou voor:

Hoe pakken wij dit aan?

Het is belangrijk om jouw doel te analyseren. Aan de hand van deze analyse volgt er een passende optimalisatie. Wanneer starten we met het analyseren van jouw wensen?

1

Gratis!

Analyse gesprek

Tijdens een analyse gesprek gaan we samen alle wensen bespreken. We kijken naar de mogelijkheden en bespreken dit samen uitvoerig door. We kunnen hier verschillende knelpunten uit herleiden. Zo is een app bijvoorbeeld alleen interessant als gebruikers periodiek terug komen.

3

Ontwikkeling

Tijd om te ontwikkelen. Met de start van het creëren van jouw software op maat staat de testomgeving klaar. We laten zien wat er gebeurd in de optimalisatie. Het wordt tastbaar. Vanuit hier is er enkel nog 1 druk op de knop nodig.

4

Testen

Vanuit de testomgeving is het tijd om gebruik te maken van jouw software. Om dit te begrijpen, is het ook belangrijk om inzichtelijk te hebben wat er gebeurd. Door middel van een dashboard krijg je nu echt een kijkje in de keuken.

5

Lanceren

Starten maar! Alle stappen zijn doorlopen en jouw software product kan worden gebruikt. Na deze stap zullen we samen overleggen hoe we het product in de toekomst kunnen blijven optimaliseren.

Waarom Jitso?

Waarom zou u voor Jitso kiezen? Hier onder een aantal redenen:

Onze software is altijd eenvoudig en gebruiksvriendelijk (voor elke generatie)

Wij geven altijd vrijblijvend advies totdat er een concreet efficiëntie plan is

Ons doel is het crieëren van een efficiënte werk omgeving

Wij maken software dat perfect past binnen jouw organisatie past

Nog niet overtuigd? Geen zorgen, laten we eens vrijblijvend een bak koffie drinken.

Contact informatie

Wij gaan graag met u in gesprek om uw bedrijfsproces te analyseren, om deze vervolgens flink te optimaliseren. We nodigen u hierbij uit voor een gratis analyse gesprek.