Ons team

Jong, ambitieus en denken in innovaties.

Jitso maatwerk software team
Jop Jitso Maatwerk Software

Jop Wolterink

Eigenaar
Binnen Jitso zorg ik voor de nieuwe ideeën en kansen. Het motiveert mij dat ik deze ideeën kan toepassen binnen het ondernemerschap en zo dus ook onze klanten kan helpen.

Ruben Jitso Online Marketing

Ruben Ordelman

Online Marketeer
Binnen Jitso zorg ik dat onze klanten online en offline beter zichtbaar worden in de markt. Ik vind het mooi dat ik bij dit bedrijf mijn kennis kan toepassen in de praktijk.

Stephan Rohaan

Software Developer
Binnen Jitso zorg ik ervoor dat onze ideeën worden omgezet naar de realiteit. Ik ben een software ontwikkelaar die de nieuwste en beste kennis in huis heeft.

Jitso

Jitso is opgericht in December 2018, wij zijn er van overtuigd dat de wereld steeds digitaler wordt en dat we straks niet meer zonder kunnen. Wij vinden het erg interessant om innovatieve ideeën te bedenken; “Door onze software kunnen veel bedrijven geld en tijd besparen”. Een jong en nieuw bedrijf, waardoor er de nieuwste en beste kennis is van software. Wij zijn gevestigd bij het business center Hengelandt in Hengevelde. In de toekomst willen wij samen met bedrijven of particulieren unieke, slimme en innovatieve maatwerk software ontwikkelen. 

Jop Wolterink

Ik ben Jop Wolterink en ik ben de eigenaar van Jitso.  In December 2018 heb ik Jitso opgericht, het idee achter Jitso is maatwerk software ontwikkelen waarbij de klant centraal staat. Middels het opzetten en onderhouden van samenwerkingen realiseren wij mooie producten. 

Meer info over Jop Wolterink