Online marketing

Wilt u ook online opvallen, maar weet u niet hoe?

Online marketing jitso

Online marketing

Op zoek naar een online marketing specialist die uw bedrijf er echt uit laat springen? Jitso is een jong bedrijf dat continu op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op online gebied. Zo bent u er altijd optijd bij. Wij zetten onze online marketing kennis in om samen met onze klanten te werken aan zowel online als offline groei. 

Beter online vindbaar
Hoger scoren in Google

SEO (Search Engine Optimization)

Dagelijks worden er miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd via Google. Het is natuurlijk niet gek dat uw bedrijf hier graag bovenaan wilt staan. “Ik wil hoger komen in Google”, dat is iets wat wij dan ook vaak horen. Maar hoe pakt u dat nou aan, waar moet u zich op focussen en is het verkeer wel relevant? Jitso optimaliseert uw website voor Google zodat uw klanten uw bedrijf beter kunnen vinden. Wij bieden complete en voordelige online marketing pakketten aan dat geschikt kan zijn voor elk type bedrijf.

Data Analyse

Weet u niet wat u moet met de gegevens van uw website en hoe u dit nuttig kunt gebruiken? Wij helpen u graag met een overzichtelijk dashboard. Zo krijgt u beter inzicht in wat écht werkt voor uw bedrijf. Aan de hand van deze data analyse stellen wij samen een plan op zodat u zich kan focussen op wat echt belangrijk is! Wel zo makkelijk. 

online marketing resultaten

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem dan contact op met Jop Wolterink.

Jop Jitso Maatwerk Software

Jop Wolterink

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

jop@jitso.nl | 06 308 64 314