Samen beparen we jouw tijd

Een soepel communicatieproces is erg belangrijk. Het bespaart veel tijd en energie. Zo geldt dat ook voor softwaresystemen. Met de juiste koppelingen zorgen we ervoor dat deze systemen niet langs elkaar heen lopen. Wat kunnen we voor jou koppelen en analyseren?

API koppeling, wat houdt het in?

Als bedrijf heb je verschillende tools die je gebruikt. Bij al deze tools horen ook verschillende handelingen. Met een API koppeling wordt alle data gecentraliseerd, waardoor je alle handelingen nog meer één keer hoeft uit te voeren.

Veel handelingen

Onnodige energie en tijd kwijt

Minst leuke handelingen

Één handeling

Focus op jouw core business

Het maximale uit jouw bedrijf

Hoe pakken wij dit aan?

Het is belangrijk om jouw bedrijfsproces te analyseren. Aan de hand van deze analyse volgt er een passende optimalisatie. Wanneer starten we met het analyseren van jouw bedrijfsproces?

1

Gratis!

Analyse gesprek

Tijdens een analyse gesprek gaan we in op het oude bedrijfsproces. We kijken naar de verschillende tools. We kunnen hier verschillende knelpunten uit herleiden. Vanuit deze analyse kijken we wat er efficiënter en automatischer kan worden ingedeeld.

3

Ontwikkeling

Tijd om te ontwikkelen. Met de start met het creëren van koppelingen staat de testomgeving klaar. We laten zien wat er gebeurd in de optimalisatie. Het wordt tastbaar. Vanuit hier is er enkel nog 1 druk op de knop nodig.

4

Testen

Vanuit de testomgeving is het tijd om gebruik te maken van de koppelingen. Om dit te begrijpen, is het ook belangrijk om inzichtelijk te hebben wat er gebeurd. Door middel van een dashboard of koppeling krijg je nu echt een kijkje in de keuken.

5

Lanceren

Starten maar! Alle stappen zijn doorlopen en de API koppelingen kunnen worden gebruikt. Er is nog steeds beheer van jouw eigen data, maar dan efficiënter en altijd up to date. Met deze tijdsbesparing kan je weer het maximale uit jouw bedrijf halen.

Waarom Jitso?

Waarom zou u voor Jitso kiezen? Hier onder een aantal redenen:

Wij gaan echt MET jou in gesprek om het meeste rendement te behalen

Wij geven altijd vrijblijvend advies totdat er een concreet efficiëntie plan is

Wij analyseren continu de voordelen van deze slimme koppelingen

Wij maken de koppeling op maat dat perfect past binnen jouw organisatie

Nog niet overtuigd? Geen zorgen, laten we eens vrijblijvend een bak koffie drinken

Contact informatie

Wij gaan graag met u in gesprek om uw bedrijfsproces te analyseren, om deze vervolgens flink te optimaliseren. We nodigen u hierbij uit voor een gratis analyse gesprek.