API - koppelingen

Wilt u uw losse systemen slim aan elkaar knopen met een software koppeling? Lees dan verder!

software koppelen

Wat is een API koppeling?

Het woord API staat voor “Application Programming Interface”. Met een API kunnen verschillende systemen aan elkaar worden gekoppeld. De API zorgt ervoor dat de data, tussen twee systemen, op de juiste plekken worden uitgewisseld. Door deze slimme koppelingen tussen systemen kunnen bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd. 

Api koppeling
Jitso Api koppeling

Efficiënt data koppelen

Een API maakt het mogelijk dat verschillende systemen met elkaar kunnen communiceren. Jitso is specialist als het gaat om het koppelen en integreren van API koppelingen, zo hebben wij de volgende systemen aan elkaar geknoopt om gewerkte uren en gereden kilometers automatisch te registreren: urenregistratiesysteem TimeMate, Google agenda, Outlook agenda, MoneyBird en Mapbox voor de kilometeradministratie!

Automatiseren bedrijfsprocessen

Wordt u ook gek van alle losse systemen binnen uw bedrijf? Denkt u dat u met behulp van een slimme API koppeling dingen kunt automatiseren binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, samen kijken wij dan naar een perfecte oplossing.

Jitso Software Koppeling

Niet gevonden wat u zoekt?

Neem dan contact op met Jop Wolterink.

Jop Jitso Maatwerk Software

Jop Wolterink

Bel of mail me gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

jop@jitso.nl | 06 308 64 314